TMA Leden

Samenwerken is de sleutel tot succes

TST

Thor Shipping

Thor Shipping & Transport (TST) is gespecialiseerd in geïntegreerde logistieke diensten en de behandeling van alle douaneformaliteiten. TST verzorgt (break)bulk en containervervoer tussen Europa en de andere werelddelen. Speciale projectlading, klasse 7 en alle andere IMO-lading is in goede handen bij ons. Door middel van het aanbieden van ons full-service concept, helpen wij onze klanten met gespecialiseerde diensten en faciliteiten, variërend van kwaliteitscontrole aan IT-oplossingen en onze eigen plasma staal snijlijn. TST werkt voor de belangrijkste Europese staalproducenten en heeft eigen vestigingen in Amsterdam, Antwerpen, Durban, Hull, Johannesburg, Västerås en Södertälje.

TST
Meo

MEO

MEO is gespecialiseerd in zeevracht. Stevedoring voor internationale bedrijven behoort tot onze hoofdactiviteiten. Zeeschepen van over de hele wereld worden geladen en gelost door onze medewerkers. MEO is zeer ervaren in projectlading voor offshore, wind-, ijzer- en staalindustrie. MEO heeft haar eigen watergebonden warehouses op de terminals van Velsen en Beverwijk en zorgt voor alle benodigde documentatie. Detachering van stevedoring personeel is een van onze andere specialiteiten. MEO is een dynamisch bedrijf met 130 medewerkers in regelmatige dienst, sterk toegewijd aan haar opdrachtgevers.

TST
ACS

ACS Logistics

ACS Logistics (ACS) is een belangrijke logistieke speler in de haven van Amsterdam. Onze klanten kunnen altijd rekenen op de specialisten, die ACS een uitstekende reputatie hebben gegeven op het gebied van warehousing, doorvoer en vervoer. ACS is een expert in douanezaken en heeft een volledige douanelicentie. ACS is gespecialiseerd in de opslag van voedsel en high-tech producten, evenals droge en geconditioneerde producten, met een eigen magazijnfaciliteit van 40.000 m2. ACS biedt haar klanten op maat gemaakte oplossingen en verschillende diensten die waarde toevoegen, variërend van verpakking en herverpakken tot kwaliteitscontrole en distributie.

TST

Wij bellen u

* Wij bellen u binnen 24 uur

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoon(*)
Vul uw telefoonnummer in

(*)
VerversOngeldige invoer

Logo TMA

TMA Logistics biedt u full-service oplossingen voor land-, zee- en luchtvervoer, stuwadoors, goederenoverslag, projectlading, opslag, douaneafhandeling, value added services en nog veel meer. 24/7 en wereldwijd.

Offerte

+31 (0)20 448 78 44

Vraag een offerte aan

Log in Personeel