Intermodal

Op maat gemaakte binnenvaart diensten

Intermodal

Intermodal

Wij organiseren uw intermodaal vervoer met één doel: om de juiste container op de juiste plaats te krijgen op het juiste moment. Wij regelen alles vanaf de laadbestemming tot de eindbestemming, van vervoer per binnenvaartschip tot het voor- en natransport van en naar de terminals.

Van Rotterdam en Antwerpen

TMA Intermodal biedt regelmatige barge diensten aan met zes afvaarten per week van Rotterdam en Antwerpen naar: Velsen, Amsterdam, Kampen, Heerenveen, Harlingen, Groningen en vice versa. Naast de reguliere barge diensten kunnen wij diensten op maat leveren, binnen en buiten ons netwerk. Door onze eigen gecharterde schepen, kunnen we flexibel opereren.

Meer dan bargen

We organiseren uw totale intermodaal vervoer. Naast barge diensten bieden wij container spoorwegdiensten in samenwerking met derden, welke uitstekende netwerken binnen Europa hebben. Wij maken dit compleet met onze voor- en natransport service welke we uitvoeren met eigen vrachtwagens. De gehele planning en uitvoering ligt bij TMA Intermodal wat voor u een grote flexibiliteit als voordeel heeft en dat u slechts één aanspreekpunt heeft.

Vraag een offerte aan

+31 (0)20 705 24 24

Wij bellen u

* Wij bellen u binnen 24 uur

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoon(*)
Vul uw telefoonnummer in

(*)
Ververs Ongeldige invoer

Logo TMA

TMA Logistics biedt u full-service oplossingen voor land-, zee- en luchtvervoer, stuwadoors, goederenoverslag, projectlading, opslag, douaneafhandeling, value added services en nog veel meer. 24/7 en wereldwijd.

Offerte

+31 (0)20 448 78 44

Vraag een offerte aan