Port Logistics

Snelheid en flexibiliteit gecombineerd met zorg en kwaliteit

Port Logistics

Port Logistics

Bij Port Logistics draait alles om efficiëntie en flexibiliteit. Laden en lossen moet snel, maar vooral goed gebeuren. TMA Logistics heeft de juiste mensen en uitrusting op ieder gewenst moment hiervoor beschikbaar.

We behandelen zo ongeveer alles

Zeeschepen of barges, van agrarische producten tot staal, van hout of droge bulk tot containers, wij behandelen bijna alles eigen terminals. Met lange kades, grote diepgang en het juiste materiaal staan wij 24/7 voor u klaar. De motivatie van onze collega’s om uw lading te lossen, zorgt ervoor dat zij dit snel en zorgvuldig doen.

Verbinding met het Europese vasteland

Onze terminals in Amsterdam, Antwerpen, Beverwijk, Harlingen en Velsen zijn strategisch gelegen, zodat we uw schip efficiënt kunnen verbinden met weg-, spoor- en luchttransport met het hele Europese vasteland. Wij kunnen u helpen met het lokale vervoer en kunnen u een totaalpakket bieden van door-to-door levering. Wij zorgen voor alle vereiste documentatie en kunnen inspecties van de lading uitvoeren.

We krijgen het gedaan

Het is eenvoudig: we zijn er wanneer uw schip aankomt. Met de juiste bemanning en de juiste materiaal beschikbaar. Zelfs wanneer het na de normale werkuren is, omdat voor ons havenlogistiek een 24/7 bedrijf is. Onze houding is 'get the job done' met snelheid, flexibiliteit, zorg en kwaliteit. We hebben de ervaring om met minder schade en in minder tijd meer lading in een schip te laden.

Vraag een offerte aan

+31 (0)20 705 24 54

Wij bellen u

* Wij bellen u binnen 24 uur

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoon(*)
Vul uw telefoonnummer in

(*)
Ververs Ongeldige invoer

Logo TMA

TMA Logistics biedt u full-service oplossingen voor land-, zee- en luchtvervoer, stuwadoors, goederenoverslag, projectlading, opslag, douaneafhandeling, value added services en nog veel meer. 24/7 en wereldwijd.

Offerte

+31 (0)20 448 78 44

Vraag een offerte aan