Services

Gekwalificeerde en ervaren havenarbeiders, voor iedere vorm van haven gerelateerd werk

Services

Services

Als u meer lading heeft dan u aankan, dan hebben wij de juiste mensen om u te helpen. TMA Logistics detacheert havenarbeiders voor korte of lange termijn en om iedere vorm van haven gerelateerd werk gedaan te krijgen. Van een enkele heftruckchauffeur tot een ​​compleet team met voormannen.

Onmiddellijk inzetbaar

Wanneer u handen te kort komt en wilt dat de medewerkers meteen weten wat ze moeten doen, dan bieden onze medewerkers uitkomst. Enkele kerncompetenties zijn:

  • Bekwaam
  • Opgeleid in kwaliteit, veiligheid en regelgeving
  • Ervaren
  • Toegewijd om uw werk goed en zorgvuldig uit te voeren

Elke vorm van havenarbeider

Wij ondersteunen diverse opdrachtgevers en projecten met de detachering van gemotiveerde havenarbeiders. Heftruckchauffeurs, kraanmachinisten en all-round 'handige handen'. Wij hebben de juiste mensen voor elke vorm van haven gerelateerd werk. Als aanvulling op uw bestaande team, of als een compleet (tijdelijk) team met voormannen.

De juiste mensen op ieder moment

Uw bedrijf kan flexibel om gaan met onze detachering diensten. U huurt de juiste mensen in wanneer u ze nodig heeft en voor zo lang als nodig. Wij garanderen beschikbaarheid en de juiste mensen voor de opdracht. Korte of lange termijn. U kunt rekenen op betrouwbare en betrokken medewerkers om elke klus te klaren.

Wij bellen u

* Wij bellen u binnen 24 uur

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoon(*)
Vul uw telefoonnummer in

(*)
Ververs Ongeldige invoer

Logo TMA

TMA Logistics biedt u full-service oplossingen voor land-, zee- en luchtvervoer, stuwadoors, goederenoverslag, projectlading, opslag, douaneafhandeling, value added services en nog veel meer. 24/7 en wereldwijd.

Offerte

+31 (0)20 448 78 44

Vraag een offerte aan