Shipping

Gegarandeerde wekelijkse afvaarten vanuit de Benelux naar de Zweedse oostkust en het Verenigd Koninkrijk

Shipping

Shipping

TMA Logistics biedt twee eigen shortsea diensten aan. Eén van de Benelux naar de Zweedse Oostkust en één van Amsterdam naar Hull. Met onze charter schepen kunnen we containers en stukgoed verschepen.

Gegarandeerd wekelijkse afvaarten

Onze shortsea dienst biedt gegarandeerd wekelijkse afvaarten op donderdag (Antwerpen) en vrijdag (Velsen) aankomst in Södertälje (maandag) en Västerås (dinsdag). De totale rondreis is: Antwerpen, Velsen, Södertälje, Västerås, Oxelosund en Hull. In Antwerpen, wordt de ASI terminal aangedaan en in Amsterdam de TMA terminal.

Containers, breakbulk, speciale vracht

Wij bieden een compleet assortiment van 20ft, 40ft pallet brede / high cube en 45ft pallet brede / high cube containers. Op onze dienst kunt u zowel containers evenals breakbulk lading boeken. Wat uw lading ook is, bel ons en wij regelen alles voor u. Naast het varen kunnen wij ook het voor en natransport voor u regelen. Heeft u speciale vracht en/of specifieke wensen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want voor zullen we een oplossing voor u aan te passen.

Van Benelux naar Stockholm binnen vier dagen

Dankzij ons vaste wekelijkse vaarschema, zijn wij in staat om uw lading binnen 4 dagen te verschepen van de Benelux naar de regio Stockholm. Elke zending kan worden gevolgd met live track and trace informatie online.

Amsterdam - UK dienst

Drie maal per week varen wij tussen Amsterdam en Engeland. Vanwege ons vaste vaarschema, met twee afvaarten naar Tilbury en één naar Hull, garanderen wij het verschepen van uw lading. Een bijkomend voordeel van deze dienst, is de handling welke op beide terminals door TMA Logistics wordt uitgevoerd.

Vraag een offerte aan

+31 (0)20 448 78 44

Wij bellen u

* Wij bellen u binnen 24 uur

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoon(*)
Vul uw telefoonnummer in

(*)
Ververs Ongeldige invoer

Logo TMA

TMA Logistics biedt u full-service oplossingen voor land-, zee- en luchtvervoer, stuwadoors, goederenoverslag, projectlading, opslag, douaneafhandeling, value added services en nog veel meer. 24/7 en wereldwijd.

Offerte

+31 (0)20 448 78 44

Vraag een offerte aan