Warehousing

Een netwerk van warehouses op strategische locaties met een breed scala van diensten met toegevoegde waarde

TMA Warehousing

Wij doen wat we beloven

Onze zorg voor de producten welke wij opslaan is duidelijk zichtbaar wanneer u onze warehouses bezoekt, schoon, gestructureerd en veilig. TMA beschikt over een team van experts welke allemaal een jarenlange ervaring hebben in hun vakgebied. Natuurlijk beschikken onze filialen over een state-of-the-art WMS, het systeem weet precies wat, waar en wanneer goederen binnenkomen en vertrekken. Om de goederenstromen zo optimaal te laten verlopen maken wij gebruik van RF scanning. Via onze webportal of app is het mogelijk om 24/7 de voorraad te bekijken tevens is er een mogelijkheid om de gegevens via een excel button te downloaden in een excel file. Ons systeem kan via een EDI verbinding rechtstreeks met een ander netwerk praten waardoor de processen geoptimaliseerd worden.

Kwaliteitsnormen

Dankzij vakbekwame medewerkers en het naleven van strikte werkprocedures is de performance in onze warehouses van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Wij monitoren alle relevante activiteiten en overleggen de resultaten tijdens het reguliere kwaliteitsoverleg met de opdrachtgever. TMA Logistics voldoet voor Warehousing aan de normering van HACCP, ISO 22000, SKAL, BRC en GMP.

Strategische locaties

Onze warehouses zijn gelegen op strategische locaties met uitstekende verbindingen naar water, spoor- en wegvervoer. Voornamelijk op het Europese vasteland, maar ook in Durban Zuid-Afrika. De TMA terminals hebben dagelijkse barge shuttles naar Rotterdam en Antwerpen en vanuit Amsterdam en Antwerpen shortsea en rail verbindingen. Daarnaast hebben we strategische partnerschappen met andere warehouses, dit stelt ons in staat om u te bedienen waar u dit nodig heeft. Voor alle type opslag bieden wij een mogelijkheid: droge opslag, klimaatbeheersing en koude opslag, gespecialiseerde food (HACCP + BRC S & D) en high-tech opslag.

Alkmaar 5.000m2
Amsterdam 50.000m2
Antwerp 10.000m2
Harlingen 15.000m2
Hull 20.000m2
Rotterdam 35.000m2
Velsen 42.500m2

Vraag een offerte aan

+31 (0)20 407 20 91

Wij bellen u

* Wij bellen u binnen 24 uur

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoon(*)
Vul uw telefoonnummer in

(*)
Ververs Ongeldige invoer

Logo TMA

TMA Logistics biedt u full-service oplossingen voor land-, zee- en luchtvervoer, stuwadoors, goederenoverslag, projectlading, opslag, douaneafhandeling, value added services en nog veel meer. 24/7 en wereldwijd.

Offerte

+31 (0)20 448 78 44

Vraag een offerte aan