Skip to main content

Home » Intermodal

INTERMODALE VERBINDINGEN

VASTE INTERMODAL DIENSTEN NAAR DEEPSEA TERMINALS ROTTERDAM

TMA Logistics onderhoudt betrouwbare intermodal lijndiensten tussen de inland terminals in Harlingen, Velsen, Beverwijk en Amsterdam en de deepsea terminals in Rotterdam & Antwerpen. Diverse terminals in Noord-Nederland zijn middels de Amsterdamse corridor verbonden met Rotterdam. Elke week biedt TMA minimaal 2 afvaarten naar RWG, APMT-R, APM2, ECT Delta en  ECT Euromax. Daarnaast doen wij ook 4 maal per week de depots aan in het Waal- en Eemhavengebied.

 

Bent u op zoek naar een alternatief voor wegtransport?

TMA vaart uw containers snel naar Rotterdam & Antwerpen.

CONTACT
TMA Logistics

DEPOT VOOR REDERIJEN

TMA heeft een overeenkomst met een groot aantal rederijen en voert depot voor MSC, Maersk, CMA CGM, Hapag-Lloyd, NileDutch, Samskip en OOCL. Hierdoor kunt u snel over leeg equipment beschikken voor export en lege import containers op onze inland terminals inleveren. Dat is wel zo gemakkelijk en (kosten)efficiënt.

INTERMODAL SUPPLY CHAIN

VOORSPELBARE LOPENDE BAND OVER HET WATER

TMA heeft vaste afspraken met de deepsea terminals in Rotterdam. Hiermee is ons binnenvaartproduct voorspelbaar en planbaar geworden. Als verzender of ontvanger bent u verzekerd dat uw import- en/of exportcontainers tijdig op de juiste terminals staan. Het bundelen van volumes van onze terminals zorgt ervoor dat wij grote calls kunnen maken bij de deepsea terminals in Rotterdam.

CONTACT

Meer weten over intermodal?

Wij helpen u graag verder

Yorick Tiemstra

+31 (0)20 705 24 24

Remco Berkhout

+31 (0)20 705 24 44