Skip to main content

Home » Over TMA Logistics

OVER TMA LOGISTICS

VEELZIJDIGE DIENSTVERLENING

TMA Logistics is binnen het Noordzeekanaalgebied een belangrijke logistieke speler en verricht overslag van containers via binnenvaart, shortsea en deepsea. Daarnaast worden auto’s, breakbulk, agriproducten en projectladingen overgeslagen op de TMA terminals in Velsen, Beverwijk, Harlingen en Amsterdam. TMA heeft 100.000 m2 aan logistieke warehouses in het Noordzeekanaalgebied, Alkmaar en Harlingen.

Op het gebied van duurzaamheid is TMA vooruitstrevend middels binnenvaart en nieuwe energie. De schepen van TMA zorgen voor een reductie van transport met vrachtwagens, en daarmee voor een reductie van uitstoot. Daarnaast is TMA sterk in de overslag van windmolens, windmolenonderdelen, energiekabels en zonne-energie gerelateerde producten. TMA Logistics levert zo een bijdrage aan de energietransitie.

TMA Logistics

MISSIE
& VISIE

 

Missie
Wij bieden innovatieve en duurzame logistieke oplossingen.

Visie
Wij onderscheiden ons door innovatieve en logistieke maatwerkoplossingen te bieden en door mee te denken met onze stakeholders. We zijn succesvol door onze deskundige en gemotiveerde medewerkers, doordat we een veilige werkomgeving bieden en doordat we aandacht hebben voor ontwikkeling. Dit maakt ons tot een duurzame partner in de logistiek.

RUIM 100 JAAR ERVARING

EEN HOLLANDSE MENTALITEIT

TMA Logistics biedt u full-service oplossingen voor land-, zee- en luchtvervoer, stuwadoors, goederenoverslag, projectlading, opslag, douaneafhandeling, value added services en nog veel meer. 24/7 en wereldwijd. De meeste diensten worden geleverd door de gezamenlijke inspanning van onze werkmaatschappijen: TMA Terminals & TMA Warehousing. Het is de gecombineerde kracht van deze bedrijven die telt, want door samen te werken is alles mogelijk en hoeven we nooit nee te zeggen. Dus als het antwoord ‘Ja’ is dat u wilt horen, neem dan gerust contact met ons op.

TMA Logistics

QHSE

TMA Logistics heeft de volgende certificaten:

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 22000
  • GMP+FSA
  • ISPS
  • AEO
  • SKAL

WIJ ZIJN
1 TEAM

Wij bundelen en delen
onze kennis

WIJ ZIJN
ONDERNEMEND

Wij bieden slimme
logistieke oplossingen

WIJ ZIJN
SERVICEGERICHT

Klant is bij
ons koning

WIJ ZIJN
INTEGER

Wij doen wat
we afspreken